Nieuwe website live!

24-November-2016

Na een intensieve voorbereiding is het dan zover. De nieuwe website van TVI is live! En we zijn er trots op! Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Dat we vooruit gaan en dat we daarin graag willen investeren. Met als doel om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Hulp- en slagvaardig bij taxatie en validatie, dat is waar wij graag invulling aan geven.

Op onze website vindt u regelmatig: Nieuwsupdates, relevante informatie over wet- en regelgeving en nieuwe features. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken.

We zijn nu live, maar achter de schermen gaan we vooral verder. Want TVI is niet alleen hét keurmerk voor uw taxatierapporten, maar tevens uw partner die u ondersteunt waar mogelijk. Met aanvullende kennis, informatie en natuurlijk functionaliteiten die uw werk vergemakkelijken! Volgende week lanceren wij een nieuw hulpmiddel voor taxateurs! Houd onze website dan ook goed in de gaten.

Wat vindt u van onze website? 
Wij hopen dat u op onze website vindt wat u zoekt. We horen graag wat u van onze website vindt en wat er eventueel nog beter kan. U kunt uw mail sturen naar info@tvi.nl.  

Carina Bosch, algemeen directeur