Acceptatie Obvion

07-Juni-2018

Bij TVI hebben wij de visie dat er een onafhankelijke en uniforme taxatiemarkt moet zijn waarbij een gevalideerd taxatierapport uniform is en geaccepteerd wordt door iedereen. 

Al bijna 9 jaar lang wordt dit jammer genoeg niet opgevolgd door alle geldverstrekkers waardoor de opdrachtgever en taxateur niet volledig vrij waren om te kiezen voor of te switchen van validatie instituut.  Dit is per vandaag verleden tijd. Geldverstrekker Obvion heeft te kennen gegeven vanaf vandaag de taxaties van alle door NRVT erkende validatie instituten te accepteren. Wij zijn dan ook verheugd te melden dat alle huidige en toekomstige bij TVI gevalideerde taxaties worden geaccepteerd door Obvion en wij hiermee erkend worden door de gehele hypotheekmarkt. 


Hoewel dit een grote stap in de goede richting is moeten we er als markt voor blijven zorgen dat er meer transparantie en flexibiliteit wordt toegevoegd aan het taxatieproces. TVI zal zich hiertoe dan ook blijven inspannen zodat u meer keuzevrijheid, verbeterde profilering en inzicht krijgt. Zoals u van ons gewend bent blijven we u dan ook de beste service en doorlooptijd bieden.

Binnenkort meer...
Zoals u al weet zijn onze doorlooptijden kort. Binnenkort zullen we alle partijen hier nog meer inzicht in verschaffen door maandelijks te rapporteren wat onze huidige doorlooptijden zijn. Onze systemen worden hier op dit moment op aangepast. Binnenkort hoort u hierover meer.